Gordan-Dental KFT

Dr. Gordán Tamás

Fog- és szajbetegségek szakorvosa
Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Gordán-Dental Kft.

Szájsebészeti és Fogorvosi Magánrendelő
Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 61.
Tel.: +36/30-936-2261

Gordán-Dental Kft.

Szájsebészeti és Fogorvosi Magánrendelő
Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 61.
Tel.: +36/30-936-2261

Fogorvos

A szép és erős fogazat nem pusztán higiéniai és esztétikai szempontból fontos, hanem az Ön kellemes közérzetének, jó egészségi állapotának is egyik fontos feltétele.

Szakmai felkészültségem, a legmodernebb fogászati tömő- és lenyomatanyagok használata, a korszerű gépekkel felszerelt, szájsebészeti műtétekre, Panoráma Röntgen felvételre is alkalmas rendelőm garantálja Önnek, hogy egészséges, esztétikus fogazat birtokában távozhat a kezelések befejeztével.

A legfontosabbnak tartom praxisomban a pontos, lelkiismeretes fogászati vizsgálatot, a lehetőségek felmérése és ismertetése után az egyén számára legjobb kezelés kiválasztását, és fájdalommentes kivitelezését.

Fogászati rendelő

Megnyílt az új rendelőm, ami Kaposvár belvárosában a Megyei Kórház keleti oldalánál a Biczó Ferenc és a Bajcsy-Zsilinszky utca sarkán helyezkedik el.
Bejárat a Biczó Ferenc utca felől!

Új környezetben, a kor szakmai követelményeinek megfelelően korszerű gépparkkal felszerelt, ambuláns szájsebészeti műtétekre, Panoráma Röntgen felvételre is alkalmas, ANTSZ engedéllyel rendelkező szájsebészeti és fogorvosi magánrendelőmbe várom kedves Betegeimet!

Tisztelettel

Dr.Gordán Tamás

Fog és szájbetegségek szakorvosa
Dento-alveolaris szájsebész szakorvos


Átfogó fejlesztés a Gordan-Dental KFT-nél