Gordan-Dental KFT

Dr. Gordán Tamás

Fog- és szajbetegségek szakorvosa
Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Gordán-Dental Kft.

Szájsebészeti és Fogorvosi Magánrendelő
Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 61.
Tel.: +36/30-936-2261

Gordán-Dental Kft.

Szájsebészeti és Fogorvosi Magánrendelő
Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 61.
Tel.: +36/30-936-2261

Fogékszer

Egy bájos mosoly igazi ragyogását egy kedves, és figyelemfelkeltő fogékszer adhatja meg.

Tegye mosolyát egyedivé! Dekoratív fogékszereinkkel mosolyát még esztétikusabbá teheti. Felhelyezése, és eltávolítása rövid időt vesz igénybe, és nem károsítja a fogzománcot.

A fogékszer nagyon divatos kiegészítő lett az elmúlt években. 15 perc alatt felhelyezhető, és még inkább kiemeli a szép, szabályos fogsort úgy, hogy közben a fog sem sérül.

Mit érdemes tudni a fogékszer felhelyezéséről?

A fogékszer felhelyezését bízzuk mindig szakemberre, hiszen ő rendelkezik a megfelelő ragasztóanyaggal és lámpával, ami biztosítja a szilárd kötést, és amivel hosszú ideig élvezhetjük a fogunk díszét.

Mielőtt fogorvosunk felhelyezné a fogékszert, ellenőrzi, hogy nincs-e fogszuvasodás, fogkő lerakódás, vagy ínygyulladás az érintett területen, ezeket a problémákat ugyanis orvosolni kell, mielőtt rögzítené az ékszert.

Okoz bármilyen fájdalmat a fogékszer felhelyezése?

A fogékszer fúrás nélkül, fájdalommentesen felragasztható a fog felszínére. Felhelyezése nem jár semmiféle kellemetlenséggel. Önnek nem kell aggódnia, csak élvezni a pozitív visszajelzéseket. Fogra nem ártalmas, bármikor problémamentesen eltávolítható.

Mire kell figyelni a fogékszer felhelyezése után?

A fogékszer rögzítése után fokozott gondot kell fordítani a szájápolásra. Ennek nem csak esztétikai okai vannak – hiszen egy lepedékes fogazaton nem mutat olyan szépen az ékszer –, hanem hogy megakadályozzuk a plakk (bakteriális filmréteg) lerakódását fogaink felszínén. Mivel a fogtömések, koronák, piercingek, fogékszerek közvetlen környezetében mindig jobban megtapadnak a baktériumok, muszáj rendszeresen ápolni a fogazatunkat, hogy nehogy fogszuvasodás induljon meg a fogunkat ékesítő dísz környezetében.


Átfogó fejlesztés a Gordan-Dental KFT-nél